Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tegnap - 2F 1N

 2010.01.18. 07:14

...át fogok szokni a másnapi blogolásra, este már tényleg fáradt kezdek lenni:)

 

  Nos, hol kezdjem, reggel 9-kor egy aranyos kiscsaj telefonált, hogy jöhet-e egy órán belül. Jöhetett... igazából meg is lepődtem, mert az a tipikus plázacica, kinézetre is, de teljesen jófej volt. Meg nyalni is jól tudott. Nem kicsit.

  Kb. egy órát maradt, ezalatt arra is fényre derült, hogy többször szokott egyetemista lányokhoz járni, mert "érzelmileg nem vonznak a csajok, de az ágyban szükségem van rájuk, mint embernek a levegőre". Kérdeztem, akkor miért nem szórakozóhelyeken szed fel csajokat, de elmesélte, hogy egyrészt azok, akik onnan ágyra mennek, már nem divatleszbik, és akkor bejön a fent említett érzelem; másrészt szórakozóhelyeken fiúkkal dugatja magát, mert az menőbb(???????) és jobb parti is (ezt elhiszem, fizetik a drága pezsiket, mi?:D).

 

  A napom ezután kezdődött igazából, előkerült a kispajtás, aztán megjött a múltkor már említett srác...

  Helyes srác volt, aranyos, és bizony, nem titkolom, az első menet is jó volt, keményen megtette, amit egy fiúnak meg kell tennie, ráadásul egy kisebb tócsányi spermát lőtt a mellem közé. Utána jött viszont ugye az extra kérése, hogy dugjam meg. Nézzétek, nem tudom, a mai világban ez mennyire normális kérés, de egy tuti: nekem amióta hívott a torkomban gombóc volt, hogy úristen, menni fog-e. Félre ne értsétek, nem tartom undorítónak, sőt, még igen, izgatott is, de akkor is, csinálni más. De megtettem, és gyanítom jól, hisz még közben is kiverte magának. Láthatóan imádta.

  A kérdőívből kiderült, semmi extra hülyesége nincs a srácnak, csak mindent kipróbál egyszer, és ami jó neki, abból rendszert csinál. Mint pl. ebből. Párja nincs, mert nem talált még olyan csajt, aki ezekben benne van, pedig szerintem sokan vagyunk bevállalósak, csak keresni kellene:D Biszex, és az eddigi alanyok közül ő veszítette el legkésőbb a szüzességét (19 é).

 

  Késő délután egy ismerősömmel moziba voltam, nem gondoltam volna, hogy már lesz valami, de csak csörgött az a fránya telefon, egy srác este 9-re szeretett volna jönni - megengedtem neki. Leszögezte, nem akar S/M sexet, semmi durvulást stb. de szeretné, ha az ágyhoz bilincselném, és bőrcuccban lennék. Megkapta, amit kért, én pedig a viszonylag nagy dákója ellenére újabb tapasztalattal bővítettem tárházam az anális szexről: tényleg jobb babaolajjal a popószex (valaki pár napja írta e-mailben, köszönöm a tanácsot!)

  A kérdőívben kiderült, nem jár gyakran lányokhoz, csak most, hogy nemrég vált, és nincs még senkije. Meglepett viszont, hogy már gimis korában kipróbálta fiúval. Az nem lepett meg, hogy munkahelyén főnök, jellemzően ők kérik, hogy legalább az ágyban uralkodjon valaki rajtuk...

 

  Ma elvileg dvd-nézős szünnapot tartok, hacsak valakifel nem hív, senki nincs előjegyezve...

A bejegyzés trackback címe:

https://re-lurva.blog.hu/api/trackback/id/tr781681212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_P 2010.01.18. 08:37:20

"moziba voltam"

mozibaN voltam, bunkókám (mmint Barbara 'hercegnő')-
ilyen ne járjon szociológiára, de amúgy se lesz állásod soha.

Jegkoko 2010.01.18. 12:41:05

Persze nem kér pénzt, de akkor mégis miből telne több ezres felcsatolható műbrére.Ez több mint szánalmasan átlátszó hülyeség

bloggerman77 2010.01.18. 14:16:17

@Jegkoko:

szponzorálja az a cég, persze szigorúan nem anyagilag, csak a kutatáshoz szükséges eszközök rendelkezésére bocsájtásával. :) (Direktlink a "kispajtás" szóra kattintva a vagyaim.hu-ra)

Nekem az a gyanús, hogy egy egyetemista, doktorandusz lánynak honnét van minden igényt kielégítő szertára? Mert ne mondja senki, hogy minden lánynak ott a gardróbban egy bilincskészlet meg a lakkbőr fétisruha. :)))

A másik meg, hogy az elején írta, közösülés csak óvszerrel.

Ezzel szemben az úszómester vendége a zuhany közben kapta el - ide is vitték a gumit? :) Vagy most ez a seggbekúrt pali, aki a mellei közé lőtte a végterméket...

Nem létezik, hogy ennyi látens homo (=biszex) férfi járjon ni kurvához, hiszen a biszex férfiak a homoerotikus vonzalmuk kielégítésére járnak FÉRFI prostihoz, nem nőhöz! Ara ott a kamu heterő női partnerük!

Na igen, és a szokásos hejjesírási :) hibák...

bloggerman77 2010.01.18. 14:18:42

... és az is vicces, hogy az előzőbejegyzésnél kommentezte valaki, hogy a sok kuncsaftra hivatkozva át fog térni a ritkább blogolásra.
És így lett. :))

bloggerman77 2010.01.18. 14:40:39

@Jegkoko:
A doktorandusz hallgatókat nem kell félteni, heti 3 tanóra mellett igen masszív, a havi professzori illetmény 22%-át kitevő, azaz 90 ezer HUF havi ösztöndíjat kapnak - ami adómentes(!!) és ráadásul a TB-t az egyetem fizeti,mivel a doktorandusz hallgatói jogviszonyban áll az intézménnyel. Tehát jól el lehet "lébecolni" tudományos kutatómunka címén az állambácsi pénzén...

Amúgy ajánlanám Barbara Hercegnő figyelmébe az ELTE Doktori szabályzatának alábbi pontjait:

58. §

A doktori fokozatot a Kari Doktori Tanács javaslata alapján az arra érdemtelenné vált személytől lehet visszavonni.

8. számú melléklet
a doktori eskü szövege

Magyar állampolgárok számára:

Én, …………………………, esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányához és a magyar néphez mindenkor hű leszek, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem iránt, annak Rector Magnificusa és Tanácsa iránt mindenkor illő tiszteletet tanúsítok.

Ebben az ünnepi órában a tudomány és az igazság szolgálatára szentelem magamat, és arra törekszem, hogy tudományomat az Eötvös Loránd Tudományegyetem tisztességére, embertársaim javára, népem és hazám dicsőségére előbbre vigyem.

Mesmero 2010.01.19. 10:08:38

Szerintem ez a blog egy átverés és csak reklám céljára szolgál. Így viszont egy egész szakmát aláz meg, és emiatt lehetne jogi lépéseket tenni ellene.

Ha pedig valóban egy PhD hallgatóról van szó, akkor egyet kell értenem az előző kommenttel. Valószínűleg ez a „kutatás” kimeríti az etikátlan kutatás fogalmát, ráadásul a blog eddigi bejegyzései alapján tudományos értéke csekély. Ha valaki több száz idegennel akar alkalmi szexuális kapcsolatot létesíteni, természetesen ezt nem lehet megtiltani, de legalább ne hivatkozzon egy tudományos közösségre. Számos más módja is van a megbízható adatgyűjtésnek.

Egyébként pedig a blogot olvasó laikusok elől lehet, hogy el tud rejtőzködni, de a szakma elől biztosan nem. Kifejezetten szociológiai doktori iskola talán három van az országban, de társadalomtudományi doktori iskola is csak a nagyobb egyetemeken van. Alapszintű képzési hely ugyanígy csak a nagyobb egyetemeken van. A szakdolgozatok nyilvánosak és a doktori disszertációk is. Nincs olyan sok szociológus Magyarországon, pláne PhD hallgató. Az utóbbiból talán néhány tucat van. Ha valaki veszi a fáradságot, rövid idő alatt utána tud nézni, hogy van-e a prostitúció témakörével foglalkozó PhD hallgató ma Magyarországon és ez a hallgató mit írt eddig, mi a neve, stb. Ez a szép a tudományos munkában. Nem lehet titkos. A PhD fokozatot pedig bármikor vissza lehet vonni.

Inkább akkor van probléma, ha ez egy reklám annak a bizonyos áruháznak és a valóságban tényleg van olyan fiatal kutató, aki a prostitúciót kutatja, de ehhez a bloghoz semmi köze, mint ahogy a blogban szereplő tevékenységhez sem. Ebben az esetben ugyanis ez a blog ezt a személyt járatná le, ami jogi lépéseket tenne szükségesé.

Jegkoko 2010.01.19. 10:15:52

@Mesmero: Természetesen átverés, senki egy percig se gondolta komolyan hogy a történetnek akár egy kis része is valós lenne.Egyébbként nem hiszem, hogy havi 90 ezres ösztöndíjjból fenn lehet tartani egy lakást meg mellette megvenni mindenféle sexuális segédeszközt.Persze gondolom az oldalon megnevezett bolt biztosan csak használatra adta neki kölcsön

Matheusz 2010.01.19. 10:40:51

Szerintem nem az a lényeg, hogy átverés-e, vagy sem. Nekem így a vizsgaidőszak közepén feldobja a napomat egy-egy bejegyzés. És ha igaz a sztori, akkor sem vetek meg senkit, mert nincs semmilyen alapom rá. Azt meg kizárom, hogy ez az egyetem/kar/valaki lejáratása lenne.

Ami érdekes, hogy még egy rossz, hájas bunkó sem esett be hozzá.

Remélem, hogy hamarosan érkezik az új bejegyzés. ;)

G_P 2010.01.19. 17:47:02

@Mesmero:

Tökéletesen egyetértünk. Én sem erkölcsi papolásba szeretnék kezdeni, de ha már egy ilyen "szép" szakmát választott, akkor legyen egy minimális etikai szint, amit megüt. (Felőlem kúrhat naponta mással, csak ne a szakra hivatkozva adja ezt elő!!!!) - egyébként meg simán tennék jogi lépéseket ellene, ha létező személy, ha pedig a szexbolt van a dolog mögött, akkor ellenük.

Azok az emberek, akik a doktorihoz közel állnak, feltehetőleg az értelmiségieknek már egy fejlettebb rétegébe tartoznak, mint az állandóan ivó-szívó nappalis elsőévesek. Magyarul a doktorihoz el is kell jutni, és addigra magára szed az ember némi tudást akkor is, ha egy büdös paraszt egyébként. Na most ha közel áll a doktorihoz, akkor miért ír olyanokat, hogy "moziba voltunk", meg egyéb helyesírási hibák?

Másik: Tudományos alapokra, kutatómunkára hivatkozva indult el ez az egész. Akkor ennek fényében miért nem láttunk még egy mikrogramm szakmai következtetést sem, és miért érzem azt, hogy ezek álválasztékos, ZS kategóriás kúrásbeszámolók?

myrtill 2010.01.19. 22:22:25

azért, grace park, mert azok.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2010.01.20. 00:44:40

Sajnos manapság a helyesírás nem előfeltétele a diplomának.

Zozi79 2010.01.20. 08:45:07

Milyen érdekes, hogy mindegyik vendége mást kér... Legalább annyira változatos a "szociológus doktorandusz" szexuális élete, mintha valaki úgy találná ki :-)

Szimpla reklám ez, kedves olvasók. Ha meg lebuknának és mindenki erről beszélne, még nagyobb reklám lenne. Majdnem zseniális, amúgy.

Matheusz 2010.01.20. 15:12:25

Igen, a helyesírási hibák nálunk is elszaporodtak, ebből nem vonok le következtetést.

Kíváncsi leszek a sztori végére :)

Szociológiáról nem tudok semmit, de lehet, hogy a végén tud csak következtetést levonni. Ez a pár adat talán nem elég reprezentatív.
süti beállítások módosítása