Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Első nap - 3F

 2010.01.12. 10:40

Wow, túlvagyok az első napon:D Nem mondom, hogy kicsit izgultam, ugyanis az igazság az, hogy nagyon izgultam;) Na de sorrendben:

 

  9.30-ra jött az első vendégem, franciázni akart és anált. Megkapta mindkettőt, és én is okosabb lettem, hogy egy síkosító attól, hogy drága, még nem biztos, hogy a legjobb... na mindegy... elég sokáig döngölt és bizony, elég gyengéden csinálta ahhoz, hogy még a szex közben kitaláljam: van/volt barátnője/állandó partnere, csak nem kapja ezt meg tőle. A hatalmas élvezése, majd a megdöbbenése (hogy pénz fizetése helyett egy kérdőívet kap:) után persze próbálkozott, hogy mikor jöhet újra, de sajna, mint írtam, ez nem így megy;)

  Érdekességek, amit megtudtam a kérdőívből: igazam volt, azért jött, mert nem kapja meg az anált otthon / 32 éves volt, pedig 25-nél többnek nem mondtam volna / 2 évig gondolkozott, elmegy-e életében először prostihoz, mert úgy gondolta, ha fizetni kell érte, rég rossz, de mivel vágyott az análra, 4 éve elment egy hez, és most mintegy 4-6 hetente felkeres egy profit / mindig olyan lányt választ, aki kislányos arcú, de látszik, hogy belevaló vadócka.

 

  12.00-kor jött a második Úr, mert Úr volt. Kedves, meg minden, látszott rajta, hogy emberekkel foglalkozik (kiderült: üzletember) és nem kapkodott semmivel. A reszeléssel sem, közepes tempóval szintén elég soká csinált engem. Egyetlen hibája talán az volt, hogy bár a csókolózást "felárért" sem vállalom, s ezt tudta, 1-2-szer próbálkozott. De belefért... mivel eleve két menetet (a másodikat natúr cumira) kért kis szünettel, kihasználtam, lebuktattam magam és kitöltettem vele a kérdőívet. Kitöltötte, kis dumálás, kávé, majd letérdelte elé, s megtettem, mit szeretett volna. Mindennel együtt kicsit kevesebb, mint másfél óra múlva távozott.

 Érdekességek, amit megtudtam a kérdőívből: azért nincs párja, mert sokat utazik és kevés az ideje (típikus) de emellett bevallottan izgatja, ha számára ismeretlennel fekszik össze / biszex (nem is gondoltam volna) és ez esetben uni (ezt sem) / élvezi ezt az életstílust, állandó partnert nem is tudna úgy elképzelni, hogy nem csalja meg / 21 éves kora óta jár kurvákhoz, az elején jellemzően 30-35 feletti, tapasztalt hölgyekhez.

 

  Az utolsó köröm nemrég ment el (minden értelemben:D) 18.00-tól cumiztam le. Eleve csak ezt kérte, s láthatóan nagyon élvezte is, ahogy a pajkos nyelvem játszik vele. Helyes srác volt, kicsit hasonlított is egy híres emberre (-10 év:), csak nem tudom kire...

  Sok érdekesség nem derült ki róla, talán csak az, hogy bár van barátnője, sőt, néha egy éjszakás kalandja is a szórakozóhelyeken, fizet az orális szexért, mert nem kapja meg. (Sőt, mint írta: "akik leszopnának, azok a tizenéves kis gidák, akik ezt menőnek tartják. Félre ne értsd, isteni disco-picsák, meg minden, de csak nem játszok pedot 10-12 év korkülönbséggel...").

 

  Összességében: érdekes nap volt. Nem éreztem megalázónak a rosszlány szerepét, igaz, annyira laza sem voltam. Az viszont tuti, hogy nem válok igazi profivá, ez nem az én világom, mégha a sok szex izgató is.

A bejegyzés trackback címe:

https://re-lurva.blog.hu/api/trackback/id/tr751665893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sisiska 2010.01.12. 10:52:23

Remélem egyszer majd úgy seggbe basznak (mert erőszakosan szereti) hogy szétszakad a segged. De azért sok sikert,mintha nem lenne telített a szakma. Pár év múlva már elkéred majd a pénzt :D

telekino · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.12. 10:53:48

és te nem vagy kurva...röhögnöm kell...

telekino · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.12. 10:56:29

és ne csodálkozz ha híre megy a szolgáltatásod árának és erre a hivatásosok élettársai felkeresnek hogy felvilágoljan ak a biznic mibenlétéről,csak úgy játszásiból...mien cociologus isbe jártál te,hogy erre nem is gondoltál??ebböl is láccik hogy kamu az egész

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2010.01.12. 11:57:48

Lehet, hogy megtaláltam a csajt. Sajnos nem képpel hírdet de talán ő lehet az. www.szexpress.hu Barbara hercegnő néven fut a csaj

wlatcy 2010.01.12. 12:17:12

Ha nem volna kamu azt kívánnám tényleg tedd azt amiről írsz.

Ha meg nem kamu akkor nem kell neked nagyobb büntetés, hajrá csak így tovább.

KATTTASZTTRÓFA

(jó ez a re-blog)))

_izée 2010.01.12. 16:27:01

(ha nem fékkk...)

...akkor azt nem értem, hogy komolyan azt gondolja, hogy a lelkiismerete hosszú távon elhallgattatható egy olyan indokkal, hogy "tudományos kísérlet", miközben csak simán b@szni akar 100 emberrel, mert egy elmeroggyant fehérmájú.

Mi a f@szt lehet megtudni egy épp qrvázó faszitól? Azért megéri egy anál, hogy ezt megtudja: "otthon nem kaptam meg" ?

LOL

Dr. Körömlakk ® 2010.01.12. 19:44:14

az én első kommentem hol van???

Hubert Comberdale · http://dbreak.deviantart.com/art/gasmask-94033441 2010.01.12. 23:49:51

Elég fura ez az egész. Miért nem keres meg igazi örömlányokat, fizeti ki a menetet a kliensek helyett, s kéri meg a klienseket egy kis ingyenes felmérésre.Nemlehet drágább mint kibérelni egy lakást ahova a klienseket várja és 8 héten kersztül 0-ft jövedelemből mindezt finaszirozni. Szóval nekem ebből az jön le hogy leakar feküdni egy rakat embererl és ezt egy ilyen fedősztorival tálalja. Bár én személy szerint abban is kételkedem hogy van valami realitása ennek az egésznek....

bloggerman77 2010.01.13. 05:08:26

@_izé_:

kiszámolta egy másik blogger, ha hetente 7 napot dolgozik, napi 3 kuncsafttal 15 hétig, akkor 315 pasival kell akcióznia. LOL
A homokoshoz itt is gratula Hercegnőcske, remélem olvasod, jó kis HIV virust mindjárt első nap begyűjtöttél. :) Ejj... :)

G_P 2010.01.13. 17:22:20

Ja és a VI. kerületi arabok, törökök, romák meg csukott szemmel várják ki, hogy az ingyenkonkurencia rongálja az üzletüket, aha, hogyne.
süti beállítások módosítása